Oferta - Pracownik Pomocniczy Gastronomii
Zestaw materiałów edukacyjnych dla zawodu
PRACOWNIK POMOCNICZY GASTRONOMII
Kwalifikacja HGT.04 - Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi gastronomiczne
Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - książki
Część 1 i 2
Książki zostały opracowane w oparciu o podstawę programową dla zawodu „Pracownik pomocniczy gastronomii” obowiązującą od 01 września 2019 r. Opracowania są zgodne z założeniami kwalifikacji HGT.04 (Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi gastronomiczne).
Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - zeszyty ćwiczeń
Część 1 i 2
Zeszyty ćwiczeń stanowią uzupełnienie książek „Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych cz. 1 i cz. 2” przeznaczonego dla zawodu Pracownik Pomocniczy Gastronomii.
Do zeszytów ćwiczeń zostały przygotowane klucze dla nauczyciela w formacie PDF, które są sprzedawane na płytach DVD
Specyfikacja:
Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - książka część 1
Format: B5
Okładka: kolorowa pokryta folią
Środek: cz-b
Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - książka część 2
Format: B5
Okładka: kolorowa pokryta folią
Środek: cz-b
Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - zeszyt ćwiczeń część 1
Format: A4
Okładka: kolorowa
Środek: cz-b
Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - zeszyt ćwiczeń część 2
Format: A4
Okładka: kolorowa
Środek: cz-b
Klucze do zeszytów ćwiczeń część 1 i 2
Format: PDF
Nośnik: płyta DVD
|