Oferta - Pracownik Pomocniczy Gastronomii: podstawa programowa 2019

pobierz pliki :
pracownik_pomocniczy_gastronomii_cz.1_spis_tresci.pdf
pracownik_pomocniczy_gastronomii_cz.2_spis_tresci.pdf


 NOWOŚĆ


Zestaw materiałów edukacyjnych dla nowego zawodu


PRACOWNIK POMOCNICZY GASTRONOMII


PODSTAWA PROGRAMOWA 2019


Kwalifikacja HGT.04 - Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi gastronomiczne


 


Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - książki


Część 1 i 2


 


Książki zostały opracowane w oparciu o podstawę programową dla zawodu „Pracownik pomocniczy gastronomii” obowiązującą od 01 września 2019 r. Opracowania są zgodne z założeniami kwalifikacji HGT.04 (Wykonywanie prac pomocniczych w obiektach świadczących usługi gastronomiczne).


 


Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - zeszyty ćwiczeń


Część 1 i 2


 


Zeszyty ćwiczeń stanowią uzupełnienie książek „Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych cz. 1 i cz. 2” przeznaczonego dla zawodu Pracownik Pomocniczy Gastronomii.


Do zeszytów ćwiczeń zostały przygotowane klucze dla nauczyciela w formacie PDF, które są sprzedawane na płytach DVD


 


Specyfikacja i ceny:


Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - książka część 1


Format: B5


Okładka: kolorowa pokryta folią


Środek: cz-b


Cena: 38 zł


Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - książka część 2


Format: B5


Okładka: kolorowa pokryta folią


Środek: cz-b


Cena: 38 zł


 


Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - zeszyt ćwiczeń część 1


Format: A4


Okładka: kolorowa


Środek: cz-b


Cena: 28 zł


 


 


Prace pomocnicze w zakładach gastronomicznych - zeszyt ćwiczeń część 2


Format: A4


Okładka: kolorowa


Środek: cz-b


Cena: 28 zł


 


Klucze do zeszytów ćwiczeń część 1 i 2


Format: PDF


Nośnik: płyta DVD


Cena: 15 zł każdy


 


 


 



 
     
   
 
licznik odwiedzin - 32246484        | mapa strony | © 2005-2009
Utworzono w systemie darmowe strony www EntroCMS